Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Ruma mieli

Kauneuskirurgien ja jonkun Anu Saagimin mielipiteistä huolimatta maailmassa on meitä, joille sisäinen kauneus on ensisijaisen tärkeää ja muu on vain sivuseikka.

Saagim saa sanoa ihan mitä vain, mutta lehti voi julkaista tai olla julkaisematta kaikkea sitä, mitä "kohuihmiset" sanovat.

Onko lehden tila niin heikko, että pitää nyt turvautua kohulehtien konsteihin saadakseen lukijoita (siis lehden ostajia)?

Jos ei olisi niin, että maailmassa on monta omasta ulkonäöstään epävarmoja ihmisiä, tuosta lehtihaastattelusta ei pitäisi sanoa mitään, mutta kun näin ei ole. Ihmettelen siis, kenen palveluksessa Saagimin törkeän viestin julkaisseet lehdet ovat. Plastikkakirurgien vain kansalaisten?

Jos näkisin Saagimin kaduilla, luulisin häntä ihan suomalaiseksi. En kauniinpana eikä rumempana kuin muut. Ihminen vain kuten me muut.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Taisto Merilä

Mediaa elää ristiriidoista, kaikenlaisen mainostamisen ja politiikan ohella – ja mediaa kuluttavia kansalaisia ajatellaan lähinnä taloudellisesta näkökulmasta. Eräänlaista ”hajoita ja hallitse” -taktiikkaa, mikä näyttää yhä toimivan kuin häkä.

Käyttäjän amgs kuva

Tuli vain mieleen, että olisiko tämä nyt tuon lehden uusi linja, josta on puhuttu. Samalla voisivat lakkauttaa niitä sensaatiolehtiä. Joissakin Euroopan maissa ei ole niitä pieniä sensaatiolehtiä, vaan päälehdissä on myös juoruosioita. Tähän asti HS: n lukija on luottanut siihen, että asia on se pääsisältö. Toki Nyt -liite voi olla ihan muuta, mutta laatua saa kai siltäkin vaatia.

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä

Saagim näyttää provosoivan ihan tahallaan, ja nautiskelevan reaktioista.

Provosoinnissa tuntuu olevan totta ainakin toinen puoli: Saagim siis ainakin osittain tarkoittaa, mitä sanoo.

Mielestäni Anu Saagim ei ole itse hyvä mannekiini mielipiteilleen, hän ei ole tarpeeksi kaunis eikä hehkuva.
Omasta ikääntymisestään hän onkin sanonut osuvasti: "Vituttaa".

Käyttäjän amgs kuva

Arvelen, että nauroit Saagimin sanoille. :) Onhan se niin, että provo tuo nainen on ja hän näkee vain omaan napansa. Toiseksi, mielenkiintoista on myös se, että miksi toimittajat kyselevät tuollaisesta naisesta (ovatko virolaisen naisen haukut jotekin arvokkaampia kuin vaikka jonkun suomalaisen naisen ja sitten miksi kyselevät mitä kyselevät.

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä

Sananvapaushan Suomessa on, ja Saagim on virolaisuudestaan huolimatta Suomenkin "omaisuutta" Ristomatti Ratiansa kautta.

Otsikkosi on osuva: ruma mieli...ruma kieli.

Mitä tulee kauneuskirurgiaan, niin moni on kyllä siitä saanut apua elämäänsä.
Enkä nyt tarkoita niitä "turhia" leikkauksia.

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #5

Sananvapaudesta samaa mieltä, mutta samalla ymmärrän, jos nyt moni on sitä mieltä, että Saagimin haastattelu tuntuu lähinnä sananvapauden raiskaukselta.

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä Vastaus kommenttiin #6

Seiska-lehteen sopisi kuin nyrkki silmään.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Onneksi minä katson mieluimmin, jos nyt tuo telkku sattuu olemaan päällä, ihan ranskalaista mutta englanninkielistä kanavaa, mutta kai niistä muistakin jotain muuta infoa saa, kuin AS stä...?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Minusta on aina ihan älyttömän viihdyttävää, kun Saagim avaa suunsa. Sitten kaikki, erityisesti naiset, ovat ihan pöyristyneitä. :D

Käyttäjän amgs kuva

Erittyisesti naiset! Hoh! :D . Silloin, kun Saagim haukkui porilaisia miehiä luin miehiltäkin erikoisia kommentteja!

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Tuo kohu on minulta mennyt ohi, mutta olen havainnut, että miehet ovat eniten pöyristyneitä siitä, kun Saagim työsi telkkariohjelmassa kuulat pimppiinsä. :D

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #10

Helena, jätetään jatkossa yksityiskohdat Saagimin temppuista vaikkapa Facebookin profiiliin. :) Tuo kommenttisi kertoo paljon Saagimista. HS: n haastattelusta sen verran, että toimittajien kysymykset olivat sellaiset, että Saagimia käy sääliksi, kun meni vastailemaan.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #10

Moi Helena, mä kuule oon nähny noita satoja ja täytyy sanoa, että hyvin erillaista piparia on olemassa JA uudelleen... kuin FB: "Minä jouduin estämään tämän (jonkun virolaisen vai onko eestiläinen), kun tää tunkee muuallekin kuin omiin *******. Et sellainen tapaus, tämä Anu Saagim"

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

"Minusta on aina ihan älyttömän viihdyttävää, kun Saagim avaa suunsa. Sitten kaikki, erityisesti naiset, ovat ihan pöyristyneitä. :D"

Niinpä, ei väliä mistä ja miten puhutaan - pääasia on että yleensä puhutaan..
Se on tuo julkisuudenkipeys ja Anu on siinä aika kekseliäs tyttö viisikymppiseksi.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

"ja Jumala loi naisen". Taisi luoda hätäisesti, kun kirurgisinkin toimenpitein täytyy parannella.

Käyttäjän amgs kuva

Jarmo, rouva puhui rumista eikä vain naisista. Myös moni mies turvautuu kirurgiaan. Kauneusihanteita on viety niin pitkälle, että moni ei ole tyytyväinen siihen miltä näyttää. "Kauneusihanteita" lobataan ja moni täyttää taskunsa kauneusbusineksella.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Ana Maria, raamatussa Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Tänään ihminen ei ole kuitenkaan tyytyväinen kuvaansa. Siis jumalansa ulkomuotoon?
Onnettomuuksissa vaurioituneita jumalanluomia toki tulee korjata, mutta se on toinen juttu kuin kauneuskirurgia, kun vasen tissi näyttää oikeaa hiukan pienemmältä.

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #19

"Raamatussa Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen" En ole kovin uskovainen, mutta kyllä näin se raamattu opettaa. Mielenkiintoista on sekin, miten ihmiset näkevät vaikkapa Jeesuksen. Laihahko pitkä mies, jolla on pitkät käsivarret, pitkät kiharahiukset (enkeleillakin on niitä). Kristuksen väri kuvissa ja patsaissa vaihtelee, mutta silmät taitavat olla sinisiä tai vaalean ruskeita!

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä Vastaus kommenttiin #19

Entä jos vasen tissi näyttää oikeaa paljon pienemmältä?

Missä kulkee raja hyväksytyn ja paheksutun kirurgian välillä?

Oman käsitykseni mukaan yksilö kyllä itse tietää, mitä tarvitsee.
Varsinkin silloin, jos on kärsinyt tilanteestaan pitkään.
Näitä ihmisiä on hyvin paljon.

On myös olemassa viisaita plastiikkakirurgeja, jotka haluavat auttaa muita. Heillä on todella pitkä koulutus erikoistumisineen takanaan.

Toki joukkoon mahtuu myös paljon rahankäärijöitä, kuten kaikkiin ammattiryhmiin.

Helppo on heittää lapsi pesuveden mukana pois, ja helppo on tuomita - varsinkin jos itse sattuu olemaan tyytyväinen omaan ulkonäköönsä.

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #21

Annamari, näin pitkälti on, kuten sanot. Pulma on se, että kaikki halukkaat eivät pääsee mihinkään kauneushoitoon, jos heillä ei ole tarpeeksi rahaa. Paljonko ne silikonit maksavat?

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä Vastaus kommenttiin #22

En tiedä plastiikkakirurgien tarkoista taksoista, mutta halpaa tuo "lysti" tuskin on.

On hyvin totta, että kaikilla halukkailla ei yksinkertaisesti ole rahaa.
Siinä mielessä ihmiset ovat eriarvoisessa asemassa.

Taisto Merilä Vastaus kommenttiin #21

”Oman käsitykseni mukaan yksilö kyllä itse tietää, mitä tarvitsee.
Varsinkin silloin, jos on kärsinyt tilanteestaan pitkään.”

Mistä se kärsimys sitten johtuu? Kärsivätkö esim. naiset muutama vuosikymmen sitten rintojensa koon takia yhtä paljon kuin nykyään?

Nykyäänhän rinnat menevät ”vaihtoon” tuosta vain: yksi hauskimmista oli märkä-t-paita kilpailun voittajalle silikonit – jollekin parikymppiselle tytölle, jolla siis periaatteessa oli aika hyvät tissit. Herää kysymys, että mistä kummasta tällaisia ”elämän lainalaisuuksia” opitaan.

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä Vastaus kommenttiin #23

Kertomasi märkä t-paita -palkinto on hyvä esimerkki siitä, miten paljon
tuollaisia turhia silikoneja laitetaan, puhumattakaan amerikkalaisista jättitisseistä.

Jos hehtaarin kokoiset tissit tekevät ihmisen onnelliseksi, täyttävätkö ne kenties juuri sen tyhjiön korvien välissä?

Taisto Merilä Vastaus kommenttiin #26

Samalla hinnalla voisi laittaa silikonia sinne korvienkin väliin, niin pysyisi mieliala kaiketi pitempään stabiilina. ;)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros Vastaus kommenttiin #21

Siksipä kaiketi, Rytilä, en ymmärrä kauneusleikkauksia kun olen niin hyvän näköinen. Ryppyjäkin vain kyynärtaipeessa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Olipa kiinnostava vuoropuhelu Helena Erosen ja Pekka-Olavi Pölläsen välillä, miksei Helenan ja Anankin välillä. Mietityttää.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Turhamainen-turhamaisempi-Anu Saagim.

anita frisk

Onkohan nyt joiltakin mennyt ohi se, että Nyt-liite on nimenomaan nuorisolle suunnattu? Ja nuoriso nyt vaan pitää räväkästä kielenkäytöstä, seksi- ja ulkonäköjutuista. Antaa pitää, ei joku Anu Saagim nuorisoamme turmele. Tuskinpa tästä kutakuinkin yhdentekevästä jutusta perheiden teini-ikäisten kanssa mitään kriisipalaveria ole saatu aikaan.

Käyttäjän amgs kuva

Hups, miten se nuoriso nyt määritellään? Minusta Aira Samulin on hyvin nuorekas ja miksei myös hän lukisi Nyt -liitettä? Moni nelikymppinen lukee sitä. Luulen, että nykyisin ei media voi sillä tavalla enää kohdistaa viestimiään vain tietyille ikäryhmille. Netin kautta kaikki on saatavilla, niin hyvässä kuin pahassa. En tiedä, onko asiaa tutkittu viime vuosina tai kuukausina.

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä

Ihana, tanssiva, naurava, (86-v.) Aira!!

Tämän blogin suosituimmat