Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Mieleenpainuva hetki lohjalaisessa kahvilassa

  • St.Honore.
    St.Honore.
  • Cafe CArnevale. Yleensä on espanjankielistä musiikkia.
    Cafe CArnevale. Yleensä on espanjankielistä musiikkia.
  • Markku Huuskon kanssa.
    Markku Huuskon kanssa.

Elämä on tehty hetkistä ja mukavat hetket tuovat iloa aika pitkään. Eilen koin sellaisen ja vaikka kerron siitä myöhemmin, voitte valokuvista päätellä jotakin.

Harvoin ehdin käydä Lohjalla kaikessa rauhassa vaikkapa kävelemässä, mutta eilen se onnistui yhden työkeikan ja yhden pitkän kokouksen välillä. Keväinen aurinko paistoi mukavasti ja kannusti olemaan ulkoilmassa.

Olin kuullut, että Lohjan keskustassa oli yksi hyvä St. Honore –niminen kohditoria ja kahvila. Ihmettelin missä se voisi olla, mutta yksi avulias pariskunta opasti sinne. Kiitos! Aah, rauhallisessakahvilassa oli monenlaisia herkkuja ja ihania leipiä. Tämä konditorian aarre on sivukadulla, mutta etsiminen on kannattavaa.

Lohjan ydinkeskustassa on myös pari muuta hyvää kahvilaa. Cafe Laurista on monille lohjalaisille hyvin tuttu paikka.

Uusin kahviloista on Carnevale, josta saa myös hyvää lounasta. Olen käynyt siellä syömässä, kuten eilenkin. Sattumalta eilen myös Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko oli päätynyt samaan kahvilaan. Oli se aika iloinen hetki. Olemme Huuskon kanssa jo useita vuosia olleet Puheenvuoron tuttuja, mutta vasta eilen keskustelimme kasvokkain. Se oli yksi tämän pienen elämän mieleenpainuvista hetkistä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Mukava, kun tunnistitte toisenne.

Käyttäjän amgs kuva

Joo, hänen valokuvansa on nähty niin usein, ettei voi erehtyä. Joskus olen miettinyt, että olisi mukava tavata niitä kaikkia pitkän linjan puheenvuorolaisia ja vapaavuorolaisia. Nimeä en sano koska vaikka olisimme asioista eri mieltä, jokainen joka jaksaa kirjoittaa Uuteenn Suomeen on antanut aikansa meille lukijoille.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Sinäkin olet hyvin tunnistettavissa. Olisi kiva tavatakin. Olen ajatellut,että jos jaksaisi voisi tehdä kiertomatkan, koukata etelästä pohjoiseen ja tavata US sekä Fb vanhoja ja uusia ystäviä.

Puheenaiheeseen liittyvää

Tämän blogin suosituimmat