Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Rakennuskesä taas

  • Omakotitalon rakentaja elvyttää taloutta.
    Omakotitalon rakentaja elvyttää taloutta.
  • Pora tekee työnsä.
    Pora tekee työnsä.
  • Se onnistuu.
    Se onnistuu.

Meidän perhe on uudistalon rakentaja. Tämä projekti on kestänyt jo noin neljä vuotta. Nyt taloa rapataan.  Sanon rapataan vaikka me itse yhdessä teemme sen. Rappaustyö ei ole kovin hankala homma. Laastia pitää sekoittaa veteen ja se on kuin kermavaahtoa tekisi isommilla välineillä.

Hankala on se, että ikkunoita ja kaikkea muuta pitää suojata hyvin. Sen lisäksi seinien pitää olla hyvin tasaisia. Hankalinta ei ole se työ sinänsä vaan se, että siihen menee aikaa eikä ehdi tehdä kaikenlaista mitä haluaisi, kuten matkustaa Uppsalaan lapsia tapaamaan tai Nicaraguaan sukulaisia tapaamaan. Joustoa tarvitaan.

Olette varmasti kuunnelleet Leevi and the leavingsin laulun Vasara ja nauloja. Pidän siitä laulusta kovasti ehkä siksi, koska itse en ole mitenkään sellainen nainen kuin laulussa lauletaan ja toivon mukaan myös mieheni jaksaa.

Suomen kesä on lyhyt ja työtä täynnä, ainakin meillä. Tämä on kuitenkin hyvä ja aktiivinen kesä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Onnea Ana rakentamiseen, etupäässä rakentaminen koostuu kuitenkin virheistä. Rapatessa roiskuu, mutta rapattu talo on kaunis.

Käyttäjän amgs kuva

Kiitos Ari! Ja tuostahan tulee se lause "Rapatessa roiskuu." :) Tässä tapauksessa tulos on aika siisti. Oikeastaan tärkeinta on suojata kaikkea mahdollista ja muovi on siihen tarkoitukseen hyvä väline. :)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Rapatessa on rappaajan käsialalla merkitystä, sillä rappaaminen ei ole pelkästään roiskimista.

Tämän blogin suosituimmat