Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Luonto on lähellä

 • Haluaisitko laskea kuinka munta lintua kuvassa on? :)
  Haluaisitko laskea kuinka munta lintua kuvassa on? :)
 • Myös pikkulinnuilla on ruokapaikkoja. <3 Hienoa!
  Myös pikkulinnuilla on ruokapaikkoja. <3 Hienoa!
 • Jää on hyvin ohut.
  Jää on hyvin ohut.
 • Upea maisema.
  Upea maisema.

Luontoa pääsee ihailemaan Helsingin keskustassakin. Kävelen joskus eläintarhanlahteen läheisyydessä. Eilen oli yksi sellainen päivä.

Siellä oli myös joutsenia ja muita pikkulintuja. Pienestä se ilo on kiinni. Maisemakin on upea. Meren jäälle ei ole nyt menemistä ja sillä tarkoitan pilkijöitä ja ym. rohkeita.

Vuosi sitten kirjoitin eläintarhanlahteen sorsista espanjankieliseen blogiin ja lukijat pitivät kovasti siitä. Miksi eivät olisi pitäneet, kun Suomen luonto on upea? :) Luonto rauhoittaa.

Nyt laitoin samaan blogiin  samoja valokuvia kuin tännekin. Jos haluat lukea espanjaksi, tässä tämä linkki: Anádes reales y cisnes

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Laajasalossa on varsin valloittavat merimaisemat. Ida Aalbergin puisto on upea ja rahoittava paikka. Rannoilta näkyy Helsingin keskustaan saakka, kun on hyvä sää. Luonto todella rauhoittaa lapsiakin. Olen tuossa puistossa kävellyt lapsenlapseni kanssa. Toinen lapsenlapseni kävi hiljan ihailemassa rannan läheisyydessä uiskentelevia joutsenia siellä. Hän muutti hiljan Kruunuvoren rantaan.

Käyttäjän amgs kuva

Ida Aalbergin puisto? Onko sitten Pohjois-Haagassa toinen puisto jolla on sama nimi? Pohjois-Haagan puisto on tuttu, mutta Laajasalon ei. Kiitos vinkistä!

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Aino Actén puistohan se Laajasalosta löytyy. En tiedä miksi sotken noi kaksi naista. Ei olen ensimmäinen kerta. Pyydän anteeksi virhettäni.

Puheenaiheeseen liittyvää

Tämän blogin suosituimmat