Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Islantilaisten takia

  • Pihapallo.
    Pihapallo.

Islanti voi voittaa tänään. Näin yritän selittää itselleni, jotta jaksaisin katsoa jalkapalloa. Eilinen ottelu Saksan ja Italian välillä oli upea, mutta tulos ei ollut sitä mitä odotin.

islantilaisilla ei ole mitään menetettävänä, koska ovat jo tässä vaiheessa ylittäneet odotukset. Toisin on Isäntämaa Ranskalla.

En ole perehtynyt niin hyvin islantilaisten ja ranskalaisten jalkapalloon kuin Iltalehden toimittaja Saku-Pekka Sundel. Toivon vain, että islantilaiset voittaisivat. Heillä on voittotahto, eikä vain maajoukkueen jäsenillä vaan kaikilla islantilaisilla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Oli jo aiemmin tunne, että Islanti ei tänään voita. Olen kyllä Islannin puolella. Nyt Ranskalla 2 Islanti 0. Katsotaan loppuun saakka.

Käyttäjän amgs kuva

Tämä on kuitenkin hyvä peli. Kun islantilaiset saavat pallon, taistelutahto näkyy. Katsotaan vielä.❤

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Islannin menestys antaa voimia ja unelmia muilekkin ns."pienille maille" menestyä missä joukkuelajissa tahaansa. Islanti on voittanut esim. käsipallon olympia hopeaa Pekingissä 2008...

Tämä diagnoosi ei koske tietenkään Suomen potkupallojoukkuetta...

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Ehkä Islanti antoi uskoa täkäläisillekin pelaajille. Minulla yksi kuusivuotias lapsenlapsi, joka pelaa ja pitää jalkapallosta. Siinä polvessa on toivoa. Kunhan heitä jaksaa kannustaa. Sitähän se myös vaatii.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Islanti pelasi hyvin ja hävisi reippaasti. Ranska oli paljon parempi ja ihmetellä pitää miten Englanti pystyi häviämään oman Islanti-ottelunsa.
Yllättävän helposti Ranska meni läpi tuosta niin paljon kehutusta Islannin puolustuksesta.

Ranska oli siis perehtynyt vastustajaansa ennen peliä, toisin kuin englantilaiset, joiden suuruus perustuu vahvaan omahyväisyyteen.

Tylsä peli sen takia, että Ranska oli niin ylivoimainen.

Hyvä, että Islanti ei enää edennyt, koska se olisi taas yksi huono peli lisää, eli Islannin ja Saksan tasoero on valtava, vaikka sitä nyt kuinka haluaisi olla pienemmän puolella.

Käyttäjän amgs kuva

Katsoin nyt Espanjan televisiota ja uutisankkurit olivat Islannin puolella. :) Se kertoo aika paljon islantilaisten suosiosta. Vaikka ranskalaiset olivat voittamassa selvin luvuin, islantilaiset ponnistelivat. Joku toinen olisi jo tuossa vaiheessa luovuttanut.

Tämä on upea: http://yle.fi/urheilu/3-9001013

Nyt kun Espanja, Italia, Ruotsi ja Islanti ovat ulkona, minusta Ranska saisi voittaa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Listasi on mainio vain Suomi ja Hollanti siitä puuttui.

http://yle.fi/urheilu/3-9001008

Kuningas Litmasen johdolla kunnioitus Islannin joukkueelle ja koko kansalle.

Kuten jo aiemin olen kertonut Islannnin väkimäärä on noin Tampereen talousalueen koko, eli missä on Valkeakosken Haka nyt kun ei näkynyt tuolla puolivälierissä?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Pienuuden logiikan mukaan suosikki tulee olla Wales tai Portugali.

Joista toinen menee kuin meneekin loppuotteluun.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Kisat ovat nyt niin pitkällä, että mestari erottuu jo: Saksa. Jos Italia ei mahtanut germaaneille mitään (lähellä se oli), ei siihen kykene mikään jäljelläolevista joukkueista.

Islanti voitti toisen pelijakson Ranskaa vastaan, mutta ottelun saarelaiset tosiasiassa hävisivät jo ensimmäisellä puoliajalla. Saatan olla ainoa, joka oli valmis passittamaan Islannin joukkueen kotimatkalle pelkästään ärsyttävän -son-son-son-nimilistansa vuoksi. Modernissa maailmassa futismaajoukkueen on ehdottomasti oltava heterogeenisempi! Missä ovat nyt monikulttuurisuuden vaatijat, häh?

Tämän blogin suosituimmat