Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Äideille

  • Äideille
  • Äideille
  • :)
    :)
  • Perunamaalla mieli lepää. Laitoimme perunat maahan pari päivää sitten. Terveisiä kaikille ulkosuomalaisille, jotka muistavat kaiholla Suomen kesää!
    Perunamaalla mieli lepää. Laitoimme perunat maahan pari päivää sitten. Terveisiä kaikille ulkosuomalaisille, jotka muistavat kaiholla Suomen kesää!

Toivon teille voimia, jaksamista, aurinkoa ja rakkautta tehtävässänne. Neljän lapsen äitinä voin vain sanoa, että kaikki halaukset, keskustelut, ojennukset, pettymykset, leikki-, lukutuokiot lasten kanssa kannattavat.

Mekin aikuiset kasvoimme ehjiksi rakkaudella, mutta myös meidän äidit (mies tai nainen) välillä väsyivät.

Toivottavasti tänään tunnet itseäsi kuin kuningatar. Itse tunsin aamiaisella olevani sellainen kuningatar kun sain kuvassa olevan kaulakorun lapselta. Varmasti moni ikkalalainen äiti sai sellaisen koska lapset olivat tehneet niitä koulussa.

PS: Keväällä omakotitalon rakentajalla on kiire. Puuliiterin ja ulkovajan rakentaminen, piha-, ym. työt vievät aikani ja siksi välillä en ehdi blogiin. Hyvä lukijani, kiitosksia ja aurinkoa!

 

vasta nyt ehdin kirjoittaa espanjaksi. Jos haluat lukea, mene: A las madres en su día

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Aurinkoista, lämmintä, ihanaa äitienpäivää sinulle. Lapset ja lapsenlapsen luovat merkityksen niin miesten kuin naistenkin elämälle. Mitä olisimme ilman heitä.

Käyttäjän amgs kuva

Äitiydessä me kaikki äidit (sukupuolesta huolimatta) kuulumme samaan ryhmään. Taistelemme lastemme tulevaisuuden puolesta pienin, näkymättöminkin askelin. <3

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius

Kauniit helmet sait.

Lapset ovat ihania otuksia! Niin rakkaita. Niin kuin äiditkin.

Käyttäjän amgs kuva

Kiitos! Ja vaikka et olisi äiti, sanoistasi tulee ilmi, että pidät lapsista ja näin onnea sinullekin. Muuten, monilla lapsilla on kasvattiäiti. Onnea heillekin!

Tämän blogin suosituimmat