Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Siivoustalkoot ja ojien kuningatar

 • Rentukka (Caltha palustris) on kaunis ilmestys. /La calta palustre, caléndula acuática o verruguera es muy hermosa.
  Rentukka (Caltha palustris) on kaunis ilmestys. /La calta palustre, caléndula acuática o verruguera es muy hermosa.
 • Teiden varsien siivoamisen jälkeen menimme järven rannalle siivoamaan ja viettämään yhteistä aikaa./ Después de limpiar los caminos y carreteras, fuimos a la playa del lago a limpiar y a pasar un rato agradable.
  Teiden varsien siivoamisen jälkeen menimme järven rannalle siivoamaan ja viettämään yhteistä aikaa./ Después de limpiar los caminos y carreteras, fuimos a la playa del lago a limpiar y a pasar un rato agradable.
 • Makkaroita paistettiin. Oli myös pullia ja mehua./
Asamos salchichas. También habían bollos y zumo.
  Makkaroita paistettiin. Oli myös pullia ja mehua./ Asamos salchichas. También habían bollos y zumo.
 • Ikkalan uimaranta Kotojärvellä. Kotojärvi on noin 10 ha suuruinen pikkujärvi Ikkalassa. / La playa de Ikkala en Kotojärvi. Kotojärvi es un lago pequeño de unas 10 hectáreas.
  Ikkalan uimaranta Kotojärvellä. Kotojärvi on noin 10 ha suuruinen pikkujärvi Ikkalassa. / La playa de Ikkala en Kotojärvi. Kotojärvi es un lago pequeño de unas 10 hectáreas.
 • Valkovuokko (Anemone nemorosa, syn. Anemonoides nemorosa. Valkovuokko on se varsinainen äitienpäivän kukka. Kaunis ja hentto. /Anémona de bosque, flor del viento, y olor de zorro). Flor del viento por los vientos de primavera. De allí su nombre del griego.
  Valkovuokko (Anemone nemorosa, syn. Anemonoides nemorosa. Valkovuokko on se varsinainen äitienpäivän kukka. Kaunis ja hentto. /Anémona de bosque, flor del viento, y olor de zorro). Flor del viento por los vientos de primavera. De allí su nombre del griego.

Eilen, kuten muissa Lohjan kylissä, Ikkalassakin siivotiin yheteisvoimin.

Teiden varsillä ja varsinkin ojissa näkee elämän ja talven jälkiä. Näkee myös muutakin, kuten se kuinka luonto on ottanut sadetta ja lämpöä vastaan. Kesä lähestyy.

Tämä piti olla kaksikielinen blogi ja siksi nyt tässä espanjaksi:

Ayer, como en los demás pueblos de Lohja, también en Ikkala limpiamos juntos.

En los caminos, especialmente en las zanjas, se ven las huellas de la vida y del invierno. También se ve algo más: como la naturaleza aprovecha las lluvias y el calor primaveral. Ya va a ser verano.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Tämä on kaksimielinen blogi ja siksi...

Oho, se olikin, että kaksikielinen... Anteeksi, sorry!

Mutta oliko teillä tieturvallisuuskortit taskussa?

Käyttäjän amgs kuva

"Mutta oliko teillä tieturvallisuuskortit taskussa?" Nyt varmasti keksit! :)

Kohta vaaditaan myös pihaturvallisuuskorttiakin! :)

Käyttäjän amgs kuva

Luulin, että se oli vitsi! Je, je..

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Suomi on holhousvaltakunta:-D

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Minulla on työturvallisuuskortti ja hygieniapassi. En varsinaisesti ymmärrä kumpaakaan, koska molemmista kokeista pääsee läpi terveellä maalaisjärjellä. Tietoa tai taitoa ei vaadita kumpaankaan kokeeseen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ne kortit ovat aivan mahdottomia. Minunkin piti suorittaa joka viiden vuoden välein tulityökortti. Ajokrorttia ei tarvitse juurikaan uusia niin usein kuin noita höpöhöpökortteja. Kannattaa suojella Suomi työltä näiden korttien kanssa.

Kerran minun piti uusia tulityökortti ja jatkokurssi oli vasta kuukauden päästä mutta alkeiskortin uudelleen käyminen antoi saman tuloksen ja sain kortille jatkon.

Yksi kaveri menetti kortinanto-oikeutensa, kun opetti edistyksellisemnmin ja vaati hiukan ponnisteluja, joku valitti ja stoppi tuli ei saa enää opettaa.

Tämän blogin suosituimmat