Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Blogistin naama ei ole keskeisintä

Hei Uuden Suomen toimitus,

Silloin, kun jaamme juttujamme Facebookissa, sinne tulee kirjoittajan valokuva näkyviin. Kysymys kuuluu, että miten voisimme korvata kuvan toisella kuvalla, vaikkapa jutun kuvalla tai kuvilla? Ehkä myös kiinnostavien valokuvien takia ihmiset kiinnostuisivat nykyistä enemmän kirjoituksista.

Blogistin naama (varsinkin Vapaavuorossa) ei ole keskeisintä.

Terveisin,

Ana

Editorial de Uusi Suomi:

Cuando publicamos enlaces de nuestros escritos en Facebook, allí aparece la foto del que escribe. ¿Cómo podríamos sustituir esa foto por otra u otras fotos del escrito? A lo mejor también las fotografías interesantes atraigan más lectores. La cara del que escribe no es lo más esencial, por lo menos en Vapaavuoro.

Saludos

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Laitoin Anan (puolueeton) vaalimainoksen kiertoon;)

Käyttäjän amgs kuva

:D Kiitos! On vain harmi, että esimerkiksi Irja Laamasen hienoja valokuvia tai Jenni Tammisen käsityöt, ym, ym. eivät pääse somessa esiin.

Käyttäjän amgs kuva

""mustan listan" toimintaperiaatteita." En ole aiemmin kuullut asiasta. En ole lehden toimituksen jäsen, mutta jokaisella toimituksella on linjansa. Uuteen Suomeen saa kirjoittaa kuka tahansa. Eri asia on kuinka se tehdään. Kilpailu lukijoista on kova ja ehkä se on se määrävä tekijä. Jokainen blogisti vastaa omasta materiaalista ja kai jokainen koittaa toimia hyvin. Moni unohtaa, että blogipalstan takana on se henkilökunta, joka vastaa palstan toiminnasta kuin myös laittomuuksista, jos sellaisia on.

Käyttäjän teemukammonen kuva
Teemu Kammonen

Hei.

Kiitos palautteesta. Olet oikeassa. Kirjoittajan kasvot eivät aina ole se oleellisin sisältö. Varsinkin täällä Vapaavuorossa ihmiset julkaisevat tavattoman hienoa valokuvasisältöä, joka ansaitsisi paikkansa linkin ohessa.

Meillä on loppuvuonna blogipalveluun liittyvä käytettävyysprojekti, jonka työlistalle otamme tämän asian.