Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Feeniksin lintua etsimässä

Chile vai Espanja? Peli noiden maiden joukkuen välillä on yksi odotetuimmista. Vielä viikko sitten moni olisi sanonut heti, että ilman muuta Espanja voittaa. Nyt on toisin, kiitos lentäville hollantilaisille. Olisi ihme, jos Hollanti ei voittaisi.

Toki myös Brasilian ja Meksikon pelin tulos voi toistua. Uskomatonta, mutta Brasilia ei pystynyt mitenkään murtamaan maalivahti Guillermo Ochoan puolustusta. Meksikon sanomalehtien etusivuilla komeilee tänään Ochoan kuva. Meksikon presidentti Peñas Nieto omassa Twitterissään kehuu, että Meksiko osoitti suuruutensa. Noh, odotetaan vielä, mihin seuraavissa otteluissa meksikolaiset pystyvät. Jos nyt muut joukkueet keksivät, kuinka saada Ochoa harhautetuksi, eikö maali silloin uppoa. Brasilialaiset unelmoivat mestaruudesta, mutta brasilialaiset ovat huolimattomia pallon siirrossa. Joskus tuntuu siltä, että tiukan paikan tullen palloa potkitaan ihan miten vain, jos vaikka vain joku omista olisi valmiina, ihan sokkona siis, ja se on harmi, koska brasilialaiset taituroivat muuten pallon kanssa.

Tähän asti vain yksi asia on varma. Saksa etenee vakuuttavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti. Ei Saksan voitto johtunut vain Portugalin Pepen toilailusta ja Ronaldon vaisusta pelistä eikä edes vain Müllerin mestaruudesta. Saksan joukkue nähdään jopa finaalissa, jos he jatkossakin pelaavat samalla tavalla. On vain yksi tekijä, joka voi koitua saksalaisten heikkoudeksi, ja se on kestävyys Brasilian olosuhteissa, ja se että Espanja nousisi tuhkasta kuin feeniksin lintu ja haastaisi kunnolla.  Huomenna olemme viisaampia, ehkä.

Juttu on luettavissa myös Finlandeanassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Annas kattoo sano allakantekijä, vai oliko se niin, että säitä piisaa?

Vielä on vaikea sanoa, kuka on loppuottelussa, vaikka Saksa saikin helpon voiton ei se aina ole sanottua jatkossa.

Brasilia pelasi hyvin paljon samalla tavoin kuin Saksa, joka oli mielestäni yllätys. Brasilia voi hyvinkin olla Saksan kanssa loppuottelussa, mutta tämä on vain hurja veikkaus.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Chile saattaa tasapelillä pudottaa Espanjan jatkosta?

Hei Ana kuka tekee ottelun ensimmäisen maalin vai tekeekö kukaan? Ja missä ajassa?

Käyttäjän amgs kuva

Espanja menee edelle. Se tapahtuu heti vaikka toisella minuutilla ja maalin tekijä on Iniesta Katsoin nyt kuinka upea kotisivu Espanjan maajoukkueella on. Tässä linkki, jos haluat katsoa:

http://espndeportes.espn.go.com/futbol/equipo/_/eq...

Muuten Australia ja Hollanti järjestivät melkoista turnausta. Peli jatkuu, mutta kohta se päättyy. Australialaiset juoksevat kuin kenguru. :) Hienoa!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Aha katsotaanpa, itse veikkasin myös Espanjaa, mutta vastaa 18 minuutilla ja tekijä Xavi.

Käyttäjän amgs kuva

Erehdyimme. Nyt on taukko ja espanjalaisten pelaajien kasvoista näkee, että tilanne on tosi vakava. Chile johtaa 2-0! Chilen Bravo torjuu hyvin. Bravo Chile!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Juu eipä olisi pahemmin enää pieleen voinut mennä. Onnittelut Chile!!!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Chile vai Espanja? Valinta noiden maiden punaviinien välillä on yksi pulmallisimmista. Vielä Vappuna moni olisi sanonut, että ilman muuta espanjalaista. Mutta entä kun tulee Juhannus?

Tähän asti vain yksi asia on varma. Saksan valkoviinit valmistetaan vakuuttavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti. Ei saksalaisen valkkarin paremmuus johtunut vain Portugalin surkeasta säästä ja sikäläisten vaisusta markkinoinnista, eikä edes vain Moselin alueen vahvasta traditiosta.

Hyvää Juhannusta Ana Marialle, ja kiitos lainasta!

Käyttäjän amgs kuva

Ole hyvä, kiitos toivotuksesta ja salud! :)

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset