Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Suomalaisista drinkeistä espanjaksi

  • Suomalaisista drinkeistä espanjaksi

Sitä muka kun edellisen postauksen alle ilmestyi kommentteja, olen etsinyt tietoa erilaisista juomista ja kirjoittanut espanjaksi. Tein listan suomalaisista juomaklassikoista.

En ole täysin varmaa, mutta luulen, että nyt espanjankielisessä blogissani on ensimmäinen lista suomalaisista drinkeistä espanjaksi. Työ ei ollut kovin helppoa, jouduin kääntämään paljon, mutta se oli mielenkiintoista. Mielenkiintoisinta olivat tähän blogiin tulleet tarinat, kiitos siitä, ja netissä oleva historiatieto.

Tiedämme hyvin, että juhannus on kostea juhla. Toivottavasti osataan juhlia ilman suurempia onnettomuuksia. Kaikessa tärkeintä on kohtuus.

Jos joku suomalainen kustantaja haluaa julkaistaa kirjan aiheesta espanjaksi, olisin valmis kirjoittamaan lisää aiheesta. smiley

Vielä kerran kiitos vastauksista ja hyvää juhannusta kaikille!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Kosteus on varmasti muuttunut vuosien myötä. En usko, että enää juhannustansseissa nautitaan lavan takana kossua pullo. Juomatavat ovat mielestäni siistiytyneet. Nuoret eivät välttämättä edes juo alkoholia.

Toki drinkkejä tehdään. Tyttäreni laittoi eilen kuvan GT:stä (bombayn + tonicia). Ginijuoma, jossa on karpaloita ja rosmariinin oksia. Kauniin näköinen. Ehkä maistan tänään. Nuoruudessa juhannuksena Kaunissaaressa sain inhon giniä kohtaan, mutta aika on haihduttanut sen jo. Skumppa maistuu paremmalle.

HYVÄÄ JUHANNUSTA ANA!

Käyttäjän amgs kuva

Kiitos Irja! Arvelen, että tällä hetkellä olet jo ansaitusti juhlimassa. Toivon kaikkea hyvää sinulle ja rakkaillesi!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Juhannuksessa ei ole syytä läträillä viinaksilla, Suomessa kesä on niin lyhyt, että aion pysyä selvänä ja nauttia kesästä, enkä alkoholista.

Käyttäjän amgs kuva

Voi mahoton! :) Kiitos hauskasta kuvasta! :)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Minä siemaisen muutaman lasin punkkua. Katson sitten, viitsinkö mennä paikallisille festareille. Ilma tuntuu pikkuisen viileältä.

Oikein hyvää jussia Ana Marialle!

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Niin ja muista juomakirjaasi ihka ehta Harmaa Kuolema.

Tosi helppo resepti. Vettä, sokeria ja hiivaa, ei mitään muuta!

Käyttäjän amgs kuva

En ole ikinä kuullut Harmaasta Kuolemasta! Nimikin kuulostaa tosi harmaalta. :)

Hyvää juhannusta Sari ja toivottavasti lähdet paikkalliseen tapahtumaan! Itse kävin juuri juhannussaunassa ja se tuoksui koivulle! Aah, se oli tosi hyvä se tuoksu ja lkämpö.