Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Kaikki blogit puheenaiheesta Valokuvausharrastus

Talvikuvia sisältä ja ulkoa

Joulu on tulossa ja luntakin on jo maassa. Pariliiterin sain harjakorkeuteen ja nyt odotellaan kesää. Kesällä sitten kun routa sulaa tehdään lattia ja katto. Rankakasakin on siellä takana odottamassa pilkekonetta, jotta saadaan liiterit täyteen polttopuita.

Onni tuli meille jouluksi hoitoon, kun isäntä ja emäntä lähtivät ulkomaan matkalle.

Onni hieman haki yöllä paikkaa, kun on tottunut nukkumaan sängyn jalkopäässä, eikä se meillä käynyt päinsä. Koti-ikävä ei näy ruokahalussa, sillä kasvava koira syö ahnaasti.

Riistakamera kuvauksen haasteet, hyödyt ja kustannukset.

Riistakamera harrastuksena vol2.

No nytkö on aikaa avaan viellä pikkuisen harrastuksen saloja.

 

Ruokinta paikka.

Minulla on ruokinta paikka jossa kulkee lähinnä poroja, hirviä ja kyyhkyjä. Ruokinta paikan sijoitin keskelle metsää suon laitaan. Maan omistajaltahan vaaditaan lupa moiseen toimintaan. Luvan sain helposti isäukon mailla kun harrastelen. Ruokinalla käytän nuolukiveä ja kauraa. Sinänsä harrastus ei ole kallis kun kaikki tarvittava on jo hankittu. Kamerana ruokinalla toimii u.c.m tallentava riistakamera.

Kesäistä luonnonkukkasatoa

 

Kesän kukkasatoa. Talvella kukkakuvat piristävät. Kotiseudullani kasvaa luonnonkukkia monipuolisesti. Luonnonkukat ovat valokuvaharrastajalle aina kiitollinen kesäinen kohde. Harrastus houkuttelee ulos kameran kanssa liikkeelle.

 

 

Julkaise syötteitä