Tribuutti Kunnianosoitus maalle, jossa olen ollut onnellinen.

Michanin blogissa

  • Kuva Michanin blogista. 
Foto del blog de Michan.
    Kuva Michanin blogista. Foto del blog de Michan.

Michan en Finlandia on yksi suosituimmista espanjankielisistä blogista Suomen asioista. Blogi keskittyy kulttuuriin, perinteisiin, luontoon, ym.

Blogin perustaja on Michan Ballack, espanjalaissuomalainen nuori joka rakastaa Suomea.

Michan viestitteli pari viikkoa sitten, että hän haluaisi haastatella minua ja näinkin tehtiin. Mitä Michan halusi tietää? Michanin ensimmäinen kysymys oli, että miten päädyin Suomeen. Aika laaja kysymys, jonka vastaus toimi vastauksena muihin kysymyksiin.

Michan halusi tietää myös, kuinka vaikea oli oppia suomea, millaista on toimia valtuutettuna Suomessa, millainen on arkeni, toimittajana miten näen suomalaisen median nykytilan, millainen asuinkyläni Ikkala on, ym.

Kirjoitukseen on tullut myönteisiä kommentteja. Olen otettu, että Michan antoi minulle tilaisuuden kertoa myönteisiä kokemuksia ja asioita Suomesta laajemmalle yleisolle kuin vain blogini kautta. Meitä Suomea rakastavia on monenmoisia, ulkomaillakin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Mielenkiintoinen blogi. On kiva, että Suomea tehdään tunnetuksi monin tavoin. Ymmärrän sen verran espanjaa, että oli kiva lukea sitä, mitä on jo kirjoitettu. Kiva, että linkkasit. En vielä ehtinyt kaikkea lukea, muta aion jatkaa.

Käyttäjän amgs kuva

Aion laittaa jossain vaiheessa listan muistakin espanjankielisistä blogista. Tiedän ainakin yhdestä suomalaisesta, joka pitää bloginsa espanjaksi mm. koska hänen mielestä kirjoittamalla oppii. Olen hänen kanssa täysin samaa mieltä. :)

Tämän blogin suosituimmat